Kuka

Katukuvaaja tauolla Mannerheimintien kahvilassa.
Katuvalokuvaus on suuri intohimoni. Se rentouttaa, painostaa oppimaan uutta ja satunnaisesti myös tuo yllättäviä ja innostavia työtarjouksia. Kaupungilla inspiraation piikki on lyhyt ja kikka onkin rytmittää olemista. Pitää taukoja, tehdä välillä muita töitä kahvilassa ja sitten jatkaa taas. Tuolloin samaan päivään saa parhaimmillaan mahdutettua monia onnistumisia.

Olen tehnyt pitkän päivätyön palkittuna (vuoden taittaja 2006) printtialaan erikoistuneena graafikkona ja konsulttina, kunnes mediakentän murros alkoi nakertamaan töiden määrää.

Jokunen vuosi sitten olin valinnan edessä: vaihdanko alaa, menenkö muualle töihin tai… Luonnollisesti valitsin kolmannen vaihtoehdon, laitoin tuntilaskurin pois päältä ja ryhdyin selvittämään, mitä minä itse haluan tehdä sen sijaan, että toteutan asiakkaiden visioita.

Rahallisesti hiljaisia vuosia, mutta ihmisenä ja oman tien etsijänä elämäni parhaita! Valokuvausta, matkustamista, videoeditointia, piirtämistä, kielten opiskelua, somettamista ja niin edelleen. Myös ihmiset ympärilläni ovat havahtuneet tekemisiini ja kannustaneet minua jatkamaan samaa rataa.

Poimintoja töistäni:

Instagram: @picseeker

http://www.picseeker.fi/

https://seppoalanko.myportfolio.com/

https://indd.adobe.com/view/37363a60-c29b-4a6b-aad6-d7efde12f8ce