Mikrolomia ja monimediaa

Dahlia Annalan kartanolla

Olen aina halunnut olla maailmalla ja mielellään pelastamassa maailmaa. Mutta en ole lääkäri, tutkija tai supervaikuttaja, pelkkä valokuvaaja ja graafikko.

Kunnes viime postausta kirjoittaessani hoksasin, että mikä ettei! Miksi en lähtisi kartoittamaan keinoja matkustaa mahdollisimman vähäpäästöisesti ja oman esimerkin ja löytöjeni kautta näyttäisin ihmisille kuinka paljon voimmekaan tehdä ja nauttia ilman, että maailmamme tuhoutuu?

Onko minulla varaa? – Ei enempää kuin aikaisemminkaan. Onko tukijoita? – Lasketaanko kotiväki? Ei ole varakkaita rahoittajia saati sponsoreita, mutta kyse onkin tahtotilasta ja unelmista.

Kun monta vuotta olen juossut kaupungilla kuvaamassa ja etsimässä jotain suurempaa ja viimeinkin tuntuu, että josko tässä olisi nyt se! Monta kertaa on vastaan tullut kuva, jossa moni asia on kohdallaan ja josta tiedän, että tämä on henkinen astinlauta kohti seuraavaa oivallusta, mutta nyt tuntuu, että olisi riittävän monta palapelin palaa kohdallaan, jotta saatan nähdä jo välähdyksiä suuremmasta kuvasta.

Aloitin maailmanvalloitukseni viime sunnuntaina Helsingin Toukolasta. Tsekkaa alta lyhyt videopätkä löytöretkeltäni!

Löysin viimein myös sanat isolle idealleni ja kokosin ajatukseni Podcastiksi, johon linkki alla.

Kommentoi, anna vinkkejä tai muuten vaan tule mukaan!

Author: Seppo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *